Knepigt med sömnen ibland :-)

Det kan vara konstigt det där med sömnen..

Förförra natten var en sån där sömnlös natt och jag somnade inte förrän vid 6-tiden på morgonen
och lyckades sova några timmar

Sedan på eftermiddagen tänkte jag ta ta mig en liten tupplur....men den blev längre än jag tänkt mig....ca. 2 och 1/2 timmar :-)

Men det konstiga är hur jag kunde sova i min lilla 2-sittsiga soffa med benen över ena nedersta karmen....egentligen ganska obekvämt..
Men ändå kunde sova så gott :-)

Men ibland inte kunna sova gott i min egen sköna säng....konstigt :-)

Kommer nu också ihåg förr när jag jobbade, att jag kunde sova så gott i tunnelbanan på väg till jobbet,
men vaknade alltid strax innan jag kom fram till den station jag skulle kliva av på

Otroligt att jag kunde sova så gott i detta sorl och buller i T-banan

Men numera skulle jag inte våga sova i Tunnelbanan p.g.a att man kan faktist bli rånad.
Nuför tiden måste man vara extra försiktig.

Jag höll på att bli rånad på min handväska för flera år sedan i T-banan, men som tur är så gick det bra. ( men den gången var jag vaken )
Men efter det så har jag extra koll på min väska och håller alltid ögonen öppna där nuförtiden :-)

Ha det så gott mina bloggvänner och besökare


Kommentarer
Postat av: Mia

Det kan ju vara så också, att sängen står fel energimässigt....den kan stå i ett kraftfält som inte är bra. Har du möjlighet, så läs lite om Feng Shui...

Kram vännen!

2012-03-27 @ 14:21:43
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Agneta

Hej, Inger!

Är man ordentligt trött somnar man varsomhelst. Ibland sover man t.o.m. bättre om radion står på lite svagt. Kan vara rogivande också med avslappningsmusik på en CD..somnar man garanterat.

Man behöver inte sova hela natten enligt de senaste rönen. De flesta vaknar mitt i natten och gör något annat för att sedan somna om igen. Så en liten slummer mitt på dan kan vara bra.

Kram, Agneta

2012-03-27 @ 15:32:10
URL: http://www.agnetas.name
Postat av: Annika

Visst är det konstigt att man aldrig blir less på att sova. Men skickligt att du kan sova i så obekväma ställningar. Kramis på dig.

2012-03-27 @ 16:09:39
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Erika

Du skrev att texten på min blogg var för liten för att kunna läsa. Förmodar du har Explorer. Där kan du gå in och klicka på Visa längst upp till vänster sedan kategorin Zooma, där tar du 150% då blir det ganska lagom att läsa oavsett vad jag har för textsnitt.

2012-03-27 @ 16:57:15
URL: http://enstrimmaljus.blogspot.com/
Postat av: Lisbeth

Nej du får inte sova på tunnelbanan. Verkar farligt det. Sömn är en historia för sig själv. Förstår var jag tappat min. Helt hopplöst nu att få en hel natt av sömn. Jag tänker som så att bara det lugnare runt mig så ordnar allt sig. På dagarna har jag också svårt att sova för jag gillar livet så mycket så att sova bort dagen känns fel. Det rätar säkert ut sig för både dig o mig annars kanske du kan slå igång radion En del sover ju bättre med ljud.

ha det bra

2012-03-27 @ 17:32:15
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Erika

Sömn är ett gissel av stora mått mätt. Hur hemskt är det inte att ligga där och vrida och vända, men jag vrider inte många varv numera innan jag slänger av mig täcket och går där ifrån. Sedan om jag har tur kan jag somna vid femtiden för att vakna tre timmar senare, den dagen är inte rolig då jag knappt orka stå upprätt. Jag vet å andra sida varför sömnen är som den är, men det är ett helsike att har det så. Ute i folkvimlet får man verkligen hålla sig vaken med tanke på vilka som skulle se sin chans att sno åt sig väskan.Jag kan sitta framför tv:n rakt upp och ner och sova som en stock, men sedan när det kommer till sängen är det kört, jag somnar fort men för att vakna i nästa sek som om någon slagit mig i huvudet med en hammare. :) Vad sådant är för något kan man undra.Kramkram2012-03-27 @ 17:45:16
URL: http://enstrimmaljus.blogspot.com/
Postat av: Gunnar

Att sova på tunnelbabanan är nog inst så lämpligt nej. annars är det en gåva att kunna slumra till och sova nästan var som helst. Vi killar som gjort lumpen har lärt oss att sova under korta raster. Hustrun är avundsjuk på mig för det.

2012-03-27 @ 18:45:38
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: annemon

Tråkigt när man inte kan somna man ligger och vrider sig hela tiden,jag brukar slå på datorn en liten stund sitter grejar lite men det händder inte så ofta.Sova på tunnelbanan är nog inte så bra,men annars skönt om man kan slumra till en stund särskilt på en lämpligare plats.

Hårtoningen gick bra.

Kram

2012-03-27 @ 21:18:09
URL: http://annemon.bloggagratis.se
Postat av: mynis

Är man trött kan man somna var och hur som helst. Inget konstigt.Hörde du att det skulle bli kallare och frost i helgen. Hoppas det försvinner direkt.Kram

2012-03-27 @ 22:03:20
URL: http://rovie.blogg.se/mynis
Postat av: sylvia.

Visst är det jobbigt att inte få sin sömn. Bäst somnar jag om jag lägger mig vid tolvtiden på natten men om jag ska upp väldigt tidigt om jag ska åka någonstans då är det stört omöjligt att somna. Det är väl en viss spänning i kroppen då. Att ta en liten slummer i soffan mitt på dagen är väl för härligt.

Kram och ha det gott!

2012-03-28 @ 12:08:13
URL: http://cobra38.wordpress.com
Postat av: Corina

Udda är man, jag sover väldigt bra i soffan framför TV:n ;) Kram

2012-03-28 @ 13:27:02
URL: http://corina.bloggplatsen.se
Postat av: Lotta

Det där med sömnen känner jag så väl igen. Somnar jag inte inom några timmar då jag lagt mig så blir det soffan istället och där brukar det gå bättre. Men sängen är bäst i alla fall :-)Kram

2012-03-28 @ 17:31:51
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: soffie

jag är som du har en del helt sömnlösa nätter å det är himla jobbigt att va en pigg fröken då på jobbet nästa dag:( hoppas nu att din natt blir bra å du får sova många timmar, kramen

2012-03-28 @ 18:41:13
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Gunnel

Jag har också väldigt svårt att sova i perioder. Har testat alla tips, men det är bara att vänta på att jag blir så trött så ögonlocken bara ramlar ner av sig själv.

2012-03-29 @ 15:22:31
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Inger Maryissa

Svar:

Vi verkar vara ganska många som har problem med sömnen...och ja, det är jobbigt

Jo, Mia....vem vet....kanske det är så att min säng står fel energimässigt....

har hört talas om sådant

Men var ska jag flytta den...har inte så många alternativ i min lilla lya :-)Och ja, är man ordentligt trött så kan man sova varsomhelst och hur som helst :-)

Jag brukar ha radion på när jag ska sova,

då jag somnar bättre om det är lite ljud omkring mig

Och jag har radion inställt på att stänga av efter en viss tid.och ja, Gunnar detta att ta korta sömn-stunder är toppen...vet själv att om jag gör det så blir jag piggare sedan

Men sover jag för länge så blir det tvärtomOch när det gäller att sova i Tunnelbanan, så gör jag det aldrig numera.

Förr och när jag var yngre kunde jag göra det men nu är det farligare...så mycket mera händer nuförtidentack mina vänner för alla kommentarer och Kramar tillbaks

2012-03-29 @ 15:57:02
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas ej för andra)

Din bloggs adress eller din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0